Om fotografen


Navnet er Torben Andresen og jeg er en årgang 1963. Min interesse for fotografering startede i 2003 med at jeg købte et Canon G5 kompaktkamera. Et år efter købte jeg et Nikon D70 som jeg brugte i 3 år. Det var med dette kamera at jeg startede med at fotografere håndbold, - en sport jeg har holdt fast i lige siden. I 2007 skiftede jeg mit D70 ud med et Canon 30D som et år senere blev skiftet ud med et 40D. Med skiftet til Canon, fik jeg et mærkbart kvalitetsløft i mine håndboldfoto's. I 2008 købte jeg et brugt Canon 1D mk II N som er et super kamera til sport og action, og som bare har leveret varen.

Jeg leverer billedmateriale til den lokale sportsklub - HPTI, hvor jeg også er webmaster. Derudover fotograferer jeg for Odense håndbold fællesskab og HC Odense. Jeg tager også billeder til bryllup.

Alle rettigheder til billeder publiceret på dette site tilhører Torben Andresen. Det er ikke tilladt at kopiere, downloade eller på nogen måde anvende disse foto uden forudgående skriftlig tilladelse.

Ønsker du at bruge nogle af mine billeder, kontakt venligst Torben Andresen (ta@netpixel.dk) og aftal de nærmere betingelser. Som minimum må billederne ikke udsættes for sammenkopiering, elektronisk manipulation etc. uden at dette er aftalt, og under et publiceret foto skal der anføres teksten: "Foto: Torben Andresen". Billeder leveres i henhold til gældende lov om ophavsret.

Send email.

 
Foto:Søren Pedersen